tiistai 10. heinäkuuta 2007

Kohti Thermalia

Keskeneräisten käsitöiden kori on näyttää olevan melko täynnä. Onneksi päälimmäinen työ peittää kaiken muun, joten niistä ei tarvitse välittää.Thermal on nyt edistynyt kainaloihin asti. Aloin sooloilla siinä vaiheessa, kun pyörönä neulominen loppui ja työn olisi kuulunut jatkua mielestäni idioottimaisella tavalla (= sileää nurjaa aina toisinaan). Aloituskohta jää nyt helmaan eteen keskelle, mutta mielestäni sitä ei huomaa ja vaikka huomaiskikin, on oman mielen mukaan tekeminen parempi vaihtoehto tässä (= ei sileää nurjaa).


Oranssilla langalla odottavat etukappaleet, neulon ne sitten rinnakkain yhtä aikaa kunhan teen ensin takaosan. Työ etenee yllättävän nopeasti, minkä siivittämänä olen joutunut myöntämään itselleni jotakin: paksut langat eivät ole minua varten. Onhan se tietysti kiva saada nopeasti isokin työ valmiiksi ja upottaa pärstä pehmoiseen lankaan, mutta en minä niitä paksukaisneuleita käytä kuin korkeintaan kotona.

Kesäflunssa on rantautunut tähänkin kuuppaan ja kevyesti pöllyävä Kotiväki avustaa aivastelussa, mutta ei tätä malta olla tekemättä. Mallineule on helppo muttei tylsä ja työ vaikuttaa muutenkin lupaavimmalta miesmuistiin. Melkein tekisi mieli luvata, että bloggaan seuraavaksi valmiista Thermalista, mutta työmatkavirkkuuna kulkeva myssy saattaa ängetä edelle.

Ei kommentteja: