maanantai 2. kesäkuuta 2008

Ei mitään nähtävää

Ei sillä, etteikö olisi näytettävää. Minä ja kamera olemme eri kaupunginosissa, ja nekin kuvat jotka muistin ottaa ennen hetkellistä eroa eivät ole täällä töissä. Sitä paitsi sekin kuva, joka parhaiten onnistui, on lähinnä muistutus siitä, että kaikki langat eivät sovi kaikkiin töihin vaikka tiheys olisi kuinka ookoo, eli purkumateriaalia.

No, ei se mitään, tilasin eilen Interweavelta tarjouslehtiä ja aion käyttää tämän iltapäivän UFOjen purkupommittamiseen koska a) en perkele nyt osta lankaa ja b) pelkään, että ylkä kokee kammottavan X-Files -kuoleman, kun käsityökorini sortuu sohvan nurkasta hänen niskaansa. Louhi on oikeastaan huppua vaille valmis, mutta eipä napostele neuloa polviin asti levittyvää seiskaveikkatuotosta näillä ilmoilla.

Kameran comebackia odotellessa jatkan Jeevesin parissa. Pip pip!

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

siis tarkottiks toi ny sitä,et se punanen tunika minkä teit marinesta ei onnistunukkaan:S
?

Ultimecia kirjoitti...

Se Marine-homma voi oikein hyvin! Siitä tuli tosin hame, kun aloitussilmukoita oli sittenkin vähän liikaa rinnan alle, mutta lantiolla on oikein hyvä. Muutama kerros puuttuu vielä vyötärökaitaletta.

Virkkasin siis noista Tallinnasta tuoduista puuvilloista sen mekon, jonka aika moni muukin on tehnyt (uusin IK crochet, se joka on siinä jossain kirjassakin). Lanka ei oikein meinannut riittää. joten siitä tuli pusero, mutta ei oikein ole hyvällä tiheydellä tehty, nousee napapaidaksi vaikka pituutta on reilusti lantiolle. Se menee siis purkuun, olisi pitänyt olla paljon isompi koukku.

merja kirjoitti...

juujuu:)

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Tuen sinua tässä "pidän blogini ulkoasun askeettisena" -pyrkimyksessä ja muistan tyylikkäällä kiertopalkinnolla. Hähä.

Nimetön kirjoitti...

Haluan antaa sinulle tunnustusta käsitöistäsi. Käy katsomassa blogiani Novitan sivuilla.