torstai 10. huhtikuuta 2008

Selityksen makua

Gradua on melkein 25 sivua valmiina. Koska blogi on minulle enemmän kirjoitusharrastus kuin kaikkien neuleiden arkistointi- ja raportointipaikka, on hyväksyttävää pitää törkeitä päivitystaukoja, jos on ollut muuta kirjoitettavaa. Eikö kelpaa?

No on mulla muitakin tekosyitä. Olen ollut matkalla.


Tätä punaista muhkupolkua on ollut suorastaan nautinto taivaltaa, mutta matka on kyllä turkasen pitkä. On suorastaan hämmästyttävää, etten ole hyppinyt sivupoluille.Yhdessä kulmassa jouduin huitelemaan pariin otteeseen, koska luin karttaa päin persettä. Onneksi ei tarvinnut pakittaa paljoa.Eikös tästä nyt jo näe mihin olen menossa? Pohjolaan on vielä jonkun verran matkaa, mutta loppu häämöttää jo.

Huomasin muuten tuossa päivänä muutamana, että horinoitani tilaa jo sata lukijaa. Uskomatonta! Etenkin siksi, että olen hävyttömän laiska kommentoimaan muiden blogeissa, vaikka seuraankin lähes sataa aktiivisesti. Kiitos! Olisi mukava kuulla, mikä seikka sai sinut merkitsemään minut listallesi. Mitään muutoksia ei ole luvassa, mutta olen utelias paskiainen.

13 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Olet listallani siksi, että et yleensä kirjoittele turhia (niinkuin minä)ja sinulla on niin kauniita käsitöitä.
Niin ja kun olet jo vähän niinkuin tuttu Neulomon kautta.

Talsu kirjoitti...

No mä vaan tykkään sun jutuista ja neuleista :D Kelpaako selitykseksi :)

hanna_h kirjoitti...

Minäkin muistan sut Neulomon kautta, vaikka nyttemmin en enää itse siellä käykään. Mutta netti on kumma lätäkkö ja aina täällä joltain reunalta löytää muualta tuttuja ihmisiä.
Lisäksi pidän paljon neuletyylistäsi, mutta myös kirjoitustyylistäsi. Sen nyt voi perustella vaikka tällä viimeisimmällä matkakertomuksellasi.

merja kirjoitti...

Mekitsin sut suosikiksi blogilistalle heti ku luin neulomosta,että oot perustanut blogin.Kivoja juttuja oot tehny ja juttujas on mukava lueskella=))
Jatkahan samaan malliin=D

Vilma kirjoitti...

Asenne. Nautin lukea sun tekstejä, ja erinäiset monipuoliset käsityöproggikset on myös mielenkiintoisia. Älä helvetissä muuta mitään! :D

Miia-Rebekka kirjoitti...

Sun jutut on vaan kivoja lukea, ei ole meemejä joka välissä ja kuvatkin on selkeitä :)

Lotta kirjoitti...

Sä sait mut niin puolelles niillä Aku Ankka -kostyymeillä, että ei sitä mitkään tämmöset päivitystauot heilauta :).

Nimetön kirjoitti...

Sulla on minun silmiä miellyttäviä käsitöitä. Päivitystahtikin on just sopiva, muistuttaa hieman omaani. Ja se, ettei blogia täytetä meemeillä on aina plussaa. Siinäpä se. :)

Pami kirjoitti...

Entisenä neulomolaisena olen yrittänyt käydä katsomassa muiden neulomolaisten palstoja.

Viime aikoina kyllä yhä harvemmin, joten päivitystahtisi on minulle juuri sopiva... :-)

Pelagia kirjoitti...

Minä bongasin sinut ensin IhanItsestä, ja kun kerran sattumoisin huomasin, että olet laittanut pystyyn oman blogin, pääsit heti suosikkilistalleni.
Itse olen mahdoton höpöttäjä myös blogissani, joten nautin suuresti siitä, että jotkut osaavat puhua vähän, harvoin ja punnitusti. =)

WeirdRockStar kirjoitti...

Koska ei ole pienintäkään riskiä törmätä kirjainyhdistelmään "LOL" sun blogissasi.

teisa kirjoitti...

No kun sinä kirjoitat niin itseironisesti ja hauskasti. Minua ei kiroileminenkaan blogiteksteissä haittaa :-D.

seijap kirjoitti...

Kiitos matkaseurasta sinulle;)