perjantai 23. huhtikuuta 2010

Product placement 101

Minä kun olen niin perin monipuolinen persoona niin tuppaa olemaan kaikkien kauneustuotteiden ostaminen vähän työlästä. Periaatteessa kannatan ennen kaikkea laatua ja itseni vaalimista sopivilla mönjillä, mutta toisaalta olen pirunmoinen harakka ja töllistelen mielelläni mainoksia. En kannata hajusteterroria, mutta Sebamed-osasto saa erinomaisuudestaan huolimatta jäädä hankkimatta, enkä varmasti pidä kodissani esillä mitään Tummelia.

As you all know, I'm all complicated and shit. That makes buying beauty products somewhat tiresome. I demand quality and want to find the perfect products for my speshul self, but I also like shiny things and colourful ads. I dislike strong scents, but the hospital-smelling "sensible" cosmetics can shove it.

Vaikka tämä ei mikään kauneusblogi olekaan, koen henkilökohtaiseksi velvollisuudekseni ilmoittaa, että maailman paras käsivoiden on löytynyt.

Even though this is not a beauty blog I feel obligated to share my wisdom to those looking for the perfect hand cream.


Paradoxicality

Toisessa purkissa on Paradoxicalityn Shea moussea, toisessa kuorintaversiota. Sanoinko jo, että tämä on täydellinen tuote? Kuorinta on ihanan sokerinen ja jotenkin luonnollinen. Mousse on pehmoista, kevyttä, kermaista ja sitä tekisi mieli syödä. Ensisively on jopa öljyinen, mutta imeytyy nanosekunnissa. Eikä haise millekään. Siis yhtään millekään. Ellei erikseen pyydä, tuoksuvaihtoehtokin on olemassa. Hinta ei huimaa päätä eikä postikuluista arvaisi, että tulevat rapakon takaa.

I purchased both the Shea Mousse and Shea Hand Smoothener from Paradoxicality. Did I mention that these are PERFECT? I want to eat both pots. The mousse feels soft, light and creamy. And my hands drink it up in a nanosecond, with a long lasting feeling of softness and moisture. And it doesn't smell. Unless you want it to; a scented option is available. And they are easily affordable.

Tuliko tarpeeksi ilmaista mainosta? Harvoin mitään hehkutan, mutta nyt oli pakko.

Enough advertising? I rarely speak up about the products I use, but this was an exception I had to make.

1 kommentti:

WeirdRockStar kirjoitti...

Pssst.
Oletko piipahtanut Pienen Tuoksukaupan sivustoilla ( googlettaa kepeesti ). Shea Butter = karitevoi.
Kunhan mainitsen.