keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Kilpavarustelua

Pukkaa näköjään syksyä. Paskat. Melkein voisi sanoa, että suoraan kevään perään. Eräänä aamuna tuli oikeasti kylmä, joten oli pakko paiskata tekeillä oleva mysteeri sivuun ja alkaa pakertaa talvisempia asusteita.


Malli: Asherton Reversible Scarf
Lanka: Red Heart Niki, Villiksen tarjouslanka
Puikot: Addi 4,5 pyörö
Muuta: Ihana


Samalla reissulla ostin Lanettia sormikkaisiin (Ravelry), jotka etenevät hyvää vauhtia ja ovat jo ohi peukalon. Ohje on L-kokoiseen hanskaan 2,5-millisillä puikoilla, teen kakkosilla ja pikkuisen isot noista tulee silti. Pah. Teen silti loppuun, ajattelin että ranteen kohdalle sileään neuleeseen voi varmaan tehdä jonkin pienen kuminauharypytyksen tai laittaa ohuet sormikkaat alle.

Postaustahti on ollut aika nihkeä, vaikka nytkin on loma. Olen varmaankin pudonnut kelkasta siinä kohdassa kun käännyttiin kohti uudenlaista blogikirjoittelua. Ehkä tuon hiihtää kiinni, tai sitten ei. Menee tämä näinkin haahuillessa. Ompeluksia on valmiina vaikka kuinka; tulee ainakin kiehtovia kuvia, kesämekkoja lumihangessa.


Siinä se menee kohti pakkasia.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kauniita töitä olet tehnyt! Olen tullut tänne aina tänne ihastelemaan kun olet päivittänyt.
Ilmeisesti asut naapurissani (Puotila/Vartiokylä), ainakin ollaan moikattu ohimennen.

Johanna
http://onni71nen.vuodatus.net/

Katri kirjoitti...

Kaunis tuo kuvioneule!
Ps. Missä lumihangessa? Asutko Lapissa vai oletko muuten vaan positiivinen ihminen :-)

Ultimecia kirjoitti...

diina, kiitos!

Positiivisuutta lähempänä lienee "sarkastinen", viime kesän valossa veikkaan että suosikkivuodenaikani syksy jää yhtä onnettomaksi ja kohta täällä Etelä-Suomessakin hiihdetään umpihangessa. Tai kun tulisi edes lunta, ettei mene loskassa uimiseksi :D

Nimetön kirjoitti...

Tosi kauniit sormikkaat. Jos ehtisit voistko tarkemmin kertoa, miten sormet tehdään yhtäaikaa pyörönä. Opettelen vasta tekemään sukkia magig loopilla ja se on tosi mukavaa.