tiistai 18. syyskuuta 2007

Ei meemejä ja WTF

Lisäsin tuohon sivupalkkiin "ei meemeille" -napin, jonka alkuperä löytyy Pienestä Kakkupuodista. Voihan olla, että joskus jonkun nappaankin jonkun blogista, mutta olen turhan laiska vastaamaan haasteisiin. Haluan myös säilyttää minimalistisen tyylin mitä ulkoasuun tulee, joten nämä napit eivät tästä varmaankaan lisäänny.

Jottei menisi ihan aiheen vierestä, mainittakoon että "Keyhole neck" -pusero mustasta Tennesseestä meni purkuun. Malli on kyllä kaunis ja tulos oli istuva (jäi 1,5 hihaa vajaaksi), mutta a) en käyttäisi sitä kuitenkaan kun allekaan ei oikein mitään sovi ja b) tarvitsin langan muuhun. Se muu on Novitan Syksy 2007 -lehden malli 98, joka on tosin Woolille mutta olkoon. Purettu lanka meni kylmään kylpyyn, joka näytti lankojen kuivausmatkalle lähdön jälkeen tältä:


Just. Hyi saatana.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Jaiks! Taidan jatkossa pestä neuleet kunnolla ennen käyttöä.

Sulla on muuten mielenkiintoinen blogi. Löysin sen ihan vastikään ja jäin heti koukkuun :)

Maartsi kirjoitti...

Ai mustasta langasta tuli tuollaista...tuota...urean väristä vettä? Mitähän siitä oikein liukeni? :o

Nimetön kirjoitti...

Mä olin eilen samoissa puuhissa! Purin miehelle aloittamani villapaidan, kun en jaksanut tehdä sitä loppuun. Oli ihan tyhmä. Suurin kriisi tuli kuitenkin siitä, kun en keksinyt muuta painoa kuivuville langoille kuin 3-vuotiaan pikkuautot. Pysyivät mukavasti. Arvaa vain, luuliko pikkujätkä, että Tomi Traktori killuu hirressä (no ei se vielä onneksi sellaisesta tiedä mitään) tai jotakin... Onneksi sain markkinoitua, että näin Iso Poika auttaa äitiä ja on todella avuksi.
Saamme nähdä, että jätkä ottaa vielä kunnian kaikista käsitöistäni, kun auttoi niin kovasti pikkuautoillaan.

Tiina kirjoitti...

Nytpä olisi pipon ohje jaossa jos kiinnostaa.