torstai 28. kesäkuuta 2007

Lärpäke...

... eli puolikeeppi/tissinlämmitin/olankohautin.

Saksa-langat alkavat muotoutua joksikin, etenkin puretuksi langaksi. Jotain olen saanut sentään valmiiksikin, en ehkä muuten mutta koska viikonlopun suunnitelmiin on pakkomielteenomaisesti tarrautunut Thermalin neulomista Novitan Bambusta ja olen pakottanut itseni lupaamaan, etten ostele lankoja ilman että sitä kuluukin johonkin, oli luotava vajetta varastoon. Tiheyshän tuossa ei passaa mutta ei se mitään, sovelletaan.


Malli: alkoi Blazena , muuttui kyllästymisen kautta Cleaves-inspiroituneeksi tuotteeksi
Lanka: Rellana Fantastico Reller, paria metriä vaille 200g
Puikot: Addi 3,5 ja 4 mm pyöröt
Tyytyväisyysaste: "ihan kiva"Tämän tekeminen ei muuten parantanut minua yhtään halustani tehä oikea Cleaves, mutta rohkenen epäillä mallin hyödyllisyyttä tässä vaiheessa vuotta yhtä hyvin kuin omaa intoani neuloa jotain tuohon sopivaa lankaa.


Lärpäke on neulottu kokonaan pyörönä, hihat yhdistetty vartalo-osaan kainalon kohdalla kolmen puikon päättelynä ja "saumaa" kavennettu joka kerroksella hihaan päin, kunnes vartalo-osan silmukat kohtasivat hartialla. Yllättävän kivaa lankaa tuo oli neuloa, vaikka en kyllä tiedä onko tuo liian joulukuusimainen ulkokäyttöön. Tarkoitustaan se ainakin palvelee, eli lämmittää hartioita ja selkää mutta pysyy keeppiä tai huivia paremmin paikallaan. Lankaa jäi vielä kolmisensataa grammaa, todennäköisesti menee myyntiin jossain vaiheessa.

Glanz-cable puolestaan on osoittautunut neulontayhteistyökyvyttömäksi, joten yritän virkata sitä. Olen kyllä neulonut puuvillaa melko paljon, mutta tuo on todella joustamatonta eikä sovi minun neulomistahdilleni yhtään; pitäisi malttaa tehdä hitaammin, että tulee tasaista. Kuvia tästä kunhan on edes aloitettu.

6 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

"Lärpäkehän" näyttää oikein hyvältä!

hanna_h kirjoitti...

Joo, minusta tuo on paremman näköinen kuin vain "ihan kiva" :) Jonkun tuontapaisen lämmittimen voisin itsekin tehdä tästä inspiroituneena. Paljonkos tuo suurinpiirtein kulutti lankaa?

Ultimecia kirjoitti...

Tattista,

Lankaa meni parisataa grammaa aika tasan, tuossa on 115m/50g. Voi olla, että jotain pätkiä meni matkan varrella kun purin pari telttakokoista aloitusta.

Varmaan tuo syksymmällä himmeämmissä valoissa alkaa olla itsellekin enemmän mieleen, nyt on niin kirkasta :D

Nimetön kirjoitti...

Sunnuntai iltaa,

Olen haastanut sinut meemeilemään.

Nimetön kirjoitti...

Ai että makee on väri tuossa lärpäkeessä!

Nimetön kirjoitti...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊